Ons team

Maak kennis met de gezichten achter FysioFikx

Loes Vonk (1991)

Loes werkt sinds 2018 bij FysioFikx als manueel therapeut. Ze houdt ervan continue te leren en beter te worden in haar vak. Met de specialisatie manueel therapie kan Loes haar patiënten weer op weg helpen om goed te bewegen en met minder klachten te kunnen functioneren. De tijd die je hebt als therapeut om met je patiënten mee te denken, te coachen, ondersteunen en/ of advies te geven is voor Loes één van de waardevolste dingen in haar vak. Loes is een zorgzame, maar kritische therapeut. Nek- schouderklachten, lage- en middenrug klachten en post-operatieve begeleiding zijn bij Loes in goede handen. Ze gedijt goed in een omgeving waar een goede sfeer is, zodat ze met een lach van en naar haar werk kan gaan. Dit heeft Loes bij FysioFikx gevonden.

Aandachtsgebieden/specialisaties:

-Master Manueel therapeut (SOMT 2016)
-Schouder-expert
-Nek klachten
-Lage rug klachten
-Midden rugklachten (thoracale wervelkolom)
-Postoperatieve revalidatie van: knie, heup, wervelkolom en schouder
-Dry Needling extremiteiten
-Taping expert
-Rib tape expert bij kneuzing of breuk (fractuur)
-Sport specifieke revalidatie: hockey, turnen, tennis
-BPPD (positieduizeligheid)
-Hoofdpijnklachten specialist
-Bekkenklachten
-Zwangerschap gerelateerde bekkenklachten
-Medische fitness
-Second opinion
-Orthopedische revalidatie

Tell: 0343 533 543Neem telefonisch contact met mij opNeem contact via email met mij op

Sanne de Nijs (1995)

Als startend fysiotherapeut heeft Sanne de laatste evidence-based kennis nog scherp op haar netvlies. Tijdens haar stageperiodes heeft ze brede ervaring opgedaan. Van orthopedische heup- en knierevalidatie tot ondersteuning bij COPD. Voor Sanne staat het contact met haar patiënten voorop. Daarom past zij perfect binnen het FysioFikx team. Sanne houdt niet van symptoombestrijding, maar werkt doelgericht met focus op de oorzaak van de klachten. Zij wordt enthousiast als ze haar patiënten bewust kan maken van hun eigen handelen en een beter inzicht kan geven in de klachten. Wanneer haar patiënten de persoonlijke wensen en doelen weer kunnen nastreven is Sanne tevreden.

Aandachtsgebieden/specialisaties:

-Enkel klachten
-Knie klachten
-Sport specifieke revalidatie: roeien, zwemmen, wielrennen, voetbal, rugby en schaatsen
-Core stability expert
-Top-sport begeleiding
-LWK klachten
-Medische fitness
-Orthopedische revalidatie

Tell: 0343 533 543Neem telefonisch contact met mij opNeem contact via email met mij op

Laurens Hendrikx (1977)

Mensen in relatief korte tijd helpen om weer de dingen te kunnen doen die ze graag doen. Dat is voor Laurens een belangrijke drijfveer in zijn vak.

Laurens behaalde in 2005 zijn diploma Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Na een aantal jaar in diverse praktijken te hebben gewerkt, lonkte het ondernemerschap. Met veel energie en enthousiasme maakte hij FysioFikx tot een praktijk waar patiënten niet alleen deskundig worden geholpen, maar waar ook een prettige, warme sfeer heerst.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut was Laurens van 2005-2008 docent van onder andere Medical Fitness bij FysioPhysics opleidingen in IJsselstein. In zijn vrije tijd is Laurens een begenadigd hockey scheidsrechter (hoofd- en overgangsklasse) voor de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockeybond). Vanaf 2009 is hij ook als fysiotherapeut aan de KNHB verbonden voor alle scheidsrechters in de hoofd- en overgangsklasse.

Laurens heeft in zijn werkzame jaren verschillende opleidingen afgerond, zoals: Dry Needling, medische fitness, diabetes Direct Fit (DDF), Easy-Taping en een opleiding tot coachende therapeut (o.b.v. NLP-principes), deelname diverse seminars zoals, Komt een sportend kind bij de Fysiotherapeut, Oncologieseminar 2018.

Aandachtsgebieden/specialisaties:

-Elleboog klachten
-Hand en pols klachten
-Heup en bekken klachten
-Lage rug klachten
-Dry Needling extremiteiten
-Taping expert en docent
-Rib tape expert bij kneuzing of breuk (fractuur)
-Sport specifieke revalidatie: hockey, hardlopen (recreatief en marathon), golf en korfbal
-Etalagebenen / PAV (perifeer arterieel vaatlijden) / gesuperviseerde looptherapie (GLT) (Claudicationet)
-Motivational interviewing
-Artrose knie en heup
-Fibromyalgie
-Medische fitness
-Second opinion
-Medische fitness
-Second opinion
-Orthopedische revalidatie

Neem telefonisch contact met mij opTell: 0343 533 543Neem contact via email met mij op